VA consult er nå en del av Envidan

VA Consult blir nå en del av Envidan Group det danske rådgivende ingeniørselskapet, som med oppkjøpet virkelig understreker at det satser hardt på det norske markedet. Til sammen har VA Consult og Envidan over 70 spesialister som utelukkende jobber med løsninger for vann- og avløpssektoren i Norge, og i tillegg kommer Nordens største fagmiljø innen vannets kretsløp, sammensatt av Envidans nå godt over 400 ansatte i Skandinavia.

«Vi har sagt det før, og nå legger vi handling bak ordene våre; vi VIL være Nordens ledende konsulentselskap innen vann og avløp», understreker administrerende direktør i Envidan Ole Fritz Adeler, som er svært glad for det siste oppkjøpet i Norge. «VA Consult er et solid selskap, med sterk ledelse og et fantastisk faglig fundament, som matcher våre nåværende ansatte i Norge perfekt. Og så gir det oss muligheten til å bli vurdert for de større norske vann- og avløpsprosjektene, og det er mange av dem i årene som kommer», fortsetter Ole Fritz Adeler.

VA Consult AS er et selvstendig og uavhengig rådgivende ingeniørfirma innen vann og avløp med kontorer i Sandefjord, Skien, Drammen og Moss. Selskapet har eksistert siden 2008 og er med i overkant av 40 ansatte, en godt drevet bedrift med mange dyktige medarbeidere. «Vi har utviklet oss jevnt siden 2008, og har i dag et enormt faglig fundament», sier Tor Håkon Møller, som er styreleder i VA Consult. «Det er viktig for oss å være nær kundene våre, for å kunne forstå deres spesifikke behov og levere skreddersydde løsninger som passer akkurat dem, og slik vil det fortsatt være. Vi beholder våre 4 kontorer i Sandefjord, Skien, Dammen og Moss, og kan nå supplere vår tilstedeværelse ytterligere med Envidans kontorer i Oslo, Gardermoen og Elverum. Det betyr at selv om vi nå er en del av Envidan Group, er vi fortsatt lokale», forsikrer Tor Håkon Møller.

Envidan er en av Nordens ledende vann- og avløpsspesialister, som leverer alt fra klimatilpasning til nøkkelferdige anlegg, og som også utvikler innovative programvareløsninger for vannsektoren, og totalt sett har Envidan nå 16 kontorer i Danmark, Norge og Sverige.

Envidan støttes av det nordeuropeiske kapitalfondet Waterland, og målet er å gjøre Envidan til en sterk europeisk aktør innen løsninger for vannets kretsløp. — «Og vi er på god vei», avslutter Ole Fritz Adeler.

For ytterligere informasjon kontakt:

Ole Fritz Adeler: ofa@envidan.dk, +45 30 90 46 64

Tor Håkon Møller: thm@vaconsult.no, +47 90576377

Londontur

Siste artikler

Praksisplass

VA consult Østfold AS har i disse dager Farman Safi i praksis. Her er han avbildet under registrering der de måtte grave frem en gammel

Les mer »

Nyansatte

VA consult AS ønsker velkommen til sommerens og høstens nyansatte. Fra venstre har vi Madeleine Dehnes Ravneng, Roshna Abozed Latif og Bjørn Halvor Morholmen. Disse

Les mer »